Dah beli barang baby ?

Ibu ibu kat sini ada dh beli barang baby ? Kalau mcm baju baby, lengan pendek lengan panjang berapa helai eh ? Sbb saya first baby tkde pengalaman hehehe

15 Balas

baju newborn beli sikit je 3/4 helai je sbb baby cepat besar. yg selebihnya beli 3 month punya n yg penting kena bnyk beli baju lubang lubang tu lengan pnjg dan pengan pendek. nk beli tkde lengan pon ok. sbb skrng cuaca pns kesian kt bby nnti naik ruam ruam