Barang Baby

Hi mommy, Nak tnya. Biasa prepare barang nk ke hospital masa minggu ke berapa ye? Lpastu klua dari labor room baby akan pki baju lengan panjang ke pendek?

1 Balas

Pengalaman saya sambut anak pertama.. kandungan 30weeks saya da siap prepare semua barang.. dekat² nk due, masuk semua barang dlm bonet kereta.. masuk labour room bawak 1 pampers, 1 baju lengan pendek/panjang, 1bedung.. beresss

5y ago

Huhuhu biasa la suami kelam kabut.. isteri la yg kena alert awal² sebelum 37weeks..