Czer ke-3

Ibu-ibu boleh sher tak pengalaman czer kali ke-3..macam saya 1st czer, bby 4.56kg..2nd czer, 4.4kg..3rd mungkin czer..rasa berdebarnya lain macam...??

2 Balas

Sy pn 2 ank czer skrang mngndung ank ke 3..nurse dh bg tau nanti 30w dia akn bagi tarikh utk jumpa doc pakar utk ttpkn tarikh bila czer utk ank nmbo 3 nanti..semoga dipermudahkan urusan kita sis..😊

4y ago

Ye czer..dh selamat dh kluar baby nya..😊

Sy pun bakal czer..kali ke 3..ank pertama czer sbb songsang ke 2 poor progress..ada x ibu2 yg ada pengalaman czer kali ke 3..