Mengandung lagi selepas czer tahun 2022

Hai nak tanya. Ibu-ibu ada pengalaman ke yg mengandung lagi lepas bersalin czer tp anak 1st kurang dari 2 tahun? Boleh ceritakan pengalaman dan risiko? Sy macam tak readly lagi untuk 2nd baby dari segi kesihatan dan kewangan 😔 #bantujawab #SeriusTanya #bantusharing

2 Balas

sy xpernah czer jd xpasti .. boleh search dalam ni ..pernah tgk ada yang berpengalaman

Ramai je awak.. boleh check older post dlm Tap nie.. smoga dpermudahkn urusan..