Loya Teruk

Ibu, ada tips utk hilangkn loya dan muntah? Dah try veloxin pun x jln ? Apa mkn minum semua keluar 2 kali ganda. Pls ??

27 Balas

Oh ye. Lupa. Jangan sampai bia perut lapar sis. Lagi kosong perut sis, laaaaagi teruk muntahnya. Sy penah xnak makan sbb asyk muntah, sy muntah hijau, pahit sgt mulut masa muntah tu. Dan sy muntah keluar kat hidung. Sbb acid dah naik sangat2. Seksa sis. Xlalu makan punnn makan la jugak setiap 2 -4 jam. Walaupun muntah jgk, tp xla seksa sgt huhu.