Keluar lendir coklat 5w 4d

Hi ibu-2, normal ke kalau keluar lendir coklat + sakit pinggang & senggugut sikit? Doktor ada bagi ubat kuatkan rahim & acid folic tapi masih keluar jugak lendir coklat tu. Risau pula maaf sebab 1st time preggy. Dah 2 hari stress + overthinking 🥲 #pleasehelp #1stimemom

11 Balas

mcm sya tu..kluar lendir warna coklat slma lbih 20 hari .risau saya..tpi sya x buat kerja yg berat..dia akn berhenti sndiri...bnyak kn berbaring