Baby Bump 8 Weeks

I was already 8 weeks, but why until now I can't see my baby bump, and guess what my weight now is 34kg only, I was like srsly?

8 Balas

same lh dh 8w berat 39 jee. nk mkn nasi langsung xde selera. xthu nk mkn ape. ayam xleh nk telan trs. 😥

5y ago

Suke mkn bubur nsi x? Cer try mkn bubur nsi.mne tw ok...mcm sy dlu awl2 preggy nsi xleh msuk...sy mkn bubur tetiap hri... Klu kluar mkn bubur mcd..chicken texas.or marrybrown..bis2 husben blikn instant bubur yg xde perasa msg ..mcm bubur nsi jagung..bubur nsi mushroom..bubur nsi ayam..cer try mne tw leh mmbntu tuk naik berat bdn..biasa ada selera mkn balik mcm biasa..pd.usia.kandungn 5 bulan ke atas... Ms sy ritu...awl preggy xde selera mkn n xtw nk mkn apa sbb mkn nsi muntah...msuk 5bln dh leh mkn...memcm mkn..dh jd smggu 2 kg naik..smpai doc n nurse mrh..sbb evry wik asyk naik je berat bdn...dr berat sy 47 jd 68kg.. 😉✌