Syukur Alhamdulillah

I just want to share my good news with everyone here. Sejak daripada i know i get pregnant, Allah uji sy macam2 mentally and physically but mostly mental laa. I depressed sampai skrg but this is a blessing after a really tought time for me. Sy terkena buatan sihir pmisah yg bt sy sampai sakit2, bleeding masa early pregnancy, my in laws blaming and hurting my feeling so bad, mslh keluarga, and my backpain is unbearable sampai kena bt physio and so, i had cyst dan my mental health is at the lowest i can be. So today, i scan im free from cyst and my baby is Alhamdulillah sihat dan sy pun sihat. Everything is finally getting better, alhamdulillah syukur. Doakan sy free from depression ye mommy2. I have nothing but Allah to help me better, dan doa ibu2 mengandung is the best doa too. And i doakan everyone here having a great life and pregnancy journey too, semoga kita2 wanita dan ibu menjadi wanita yg saling mendukung bukan menghancurkan. -love-

1 Balas

mg smuanya baik2 shj dan dpmudahkan segalanya Allahuma amiin.with big hug🫂❤️🌹