Obimin/vitamin

Hi all, I just want to know whether is it okay if I skip take vitamin supplements like obimin? Before this I never skip my folic acid. But this obimin really makes me feel like want to vomit.

10 Balas

mcm sy x amik obimin tp pakar bg ganilia.. Sy cek di KK dan Private so semua supplemen dr pakar private dan KK cuma amik note dan pantau.. Sy cadangkan sis minta pandangan doktor klo xleh teruskan dgn obimin tu.. Kawan sy boleh tukar doc bg yg lain utk dia..

5y ago

Thanks.. 😊