Obimin/vitamin

Hi all, I just want to know whether is it okay if I skip take vitamin supplements like obimin? Before this I never skip my folic acid. But this obimin really makes me feel like want to vomit.

10 Balas

samalah xtahan obimin. xtahan sbb sllu vomit n sakit kepala. then pegi farmasi beli blackmores.. dah tya doc, bagi dia tgk ingredients vits tu n he said ok blh consume.. hehe pastu takda apa dah.. vomit sakit kepala smua takda. hehe

5y ago

ye betul sis.. dlm tu smua ada vits yg pregnant mom kena ambik..