7 weeks

I should be 7 weeks pregnant today but the upt is still negative. Is it possible to not have double line at 7 weeks?

31 Balas

maaf menggelikan spe tw ni ap sy tgh pregnant Dalam sebulan lebih skrg pakai pad dah 5hari turun coklat je kdg2 bau mcm period td nak lap miss v guna tisu Lepas kencing pastu mcm ad darah kat tisu Tu😌 someone can explain?😌pastu solat cmne nak kene Mandi hadas ke x ke cmne😌

2y ago

saya ada cek minggu lepas nak ikutkan doc ckp dah 6 minggu tapi still tak nampak kantung. cek HCG naik double line samar2