7 weeks

I should be 7 weeks pregnant today but the upt is still negative. Is it possible to not have double line at 7 weeks?

31 Balas

doc ckp kandungan sy dah 7weeks.. tpi scan x nampak lgi kantung.. adakah ini normal? doc ckp kalau rahim sperti besar@kembang mmg ada baby..tpi scan x dah pula.. 😔

2y ago

saya pun minggu lepas g cek doc ckp dah 6 minggu tapi tak nampak kantung lagi. doc suruh dtg lagi 3 minggu

benda yg sama berlaku dekt saya.sepatut nya hari ni 7minggu 1hari mengandung,last priode 8/1/22 smpai skrg test prgnnt negatif dh jumpa doctor pun sma,suruh tunggu seminggu lagi 🥺.

2y ago

insyallah terma kasih awak ,nnti sya cuba☺️

Adik saya dah lambat period 14 hari. Check pregnancy kit, negatif. Jumpa doc di klinik, doc scan kata ada byk follicles dlm ovari. Kemungkinan pcos. Suruh tunggu lagi 2 weeks.

not sure la. mine has thick n super clear double line during 5 weeks. better go to clinic for scanning since i started hearing my baby heartbeat during 7 weeks

same with me skrg tgh pregy tp msh xthu deu bila klu ikotkn period bby dh 3 buln but my fertilizer xthu bila blku so that tgu 2w lg utk scan lgi

last week i chech hcg using pregnancy test...2 lines...but now its 1 line...im confius

3y ago

sy ada baca pasal ni. artikel kehamilan kimia atau chemical pregnancy. cuba sis search psl ni.

hai mommy semua,kalau dah ambil obimin plus..perlu lgi ke ambil asid folic..sebab ada baca kat obimin plus tu dah ada asid folic..

saya pun sama,cek upt msh x da double line,normal ke

Tahniah sis. Jaga bayi baik2.

might be ur ovulation lambat. try to wait another 1 or 2 weeks. if not, might be hormon x stabil.