7 weeks

I should be 7 weeks pregnant today but the upt is still negative. Is it possible to not have double line at 7 weeks?

31 Balas

Sis sy nak tanya, boleh ke kon folid acid skali dgn dupbaston yang kuatkan rahim tu? Sbb hritu ada spotting skit mcm cecair dakwat je, pasti doc bg dupbaston mkn 3 kali sehari, so mkn dua dua skali folid acid ok ke?

2y ago

saya baru nak tanya soalan ni. td baru pegi scan, doc bg dupbaston. lupa nak tnya dan minta acid folic skali td. so tq smua y tlg bg jawapan. rupanya blh ye. Alhamdulillah ikut kiraan period 7w, ikut scan 6w1d, dah nampk bkelip² baby ☺️