Elak Mual First Trimester

Hi I nak tny, boleh ker org mengandung pakai minyak angin cap kapak dgn pasang Young Living minyak aroma dlm rumah utk elak mual2?

9 Balas

I dulu pakai minyak yuyee cap limau tu, sebab loya 1st trimester. Takdak masalah rasanya, apa apa pun you rujuk nurse nanti

5y ago

Tq dear

Beli limau je sis. Atau lemon. Bila mual bau je kulit dia. Natural.

Minyak angin yg mengandungi camphor xbaik untuk ibu mengandung...

Saya pakai masa pregnant dulu, lemon, lavender and peppermint

Saya dulu beli aromatherapy yg bau mcm2 tu.. Hahaha

Blh. Tp jgn spu perut je.

Boleh try

Boleh