loss weight after pregnancy

Can I lose weight after delivery if my baby does not breastfeed and I just pump the milk ?

9 Balas

pantang betul betul , makan makanan pantang and makan dalam portion yang kecil . try first week tu , berat paling laju turun time tu

Yes u can. baby i dh 15hari and i lost 11kg now. from 61kg to 50kg. jaga makan y penting. tp i makan xjaga. ikt body metabolism ya.

Yes u can.. pantang betul2, jg sukatan makanan , xminum ais, insyaallah mommy boleh turun ke berat badan ideal😊

Yes you cannn. I exclusively pump for my baby and my weight currently lighter compare to before kahwin 😅

Cannn... BF tak semestinya blh turun berat bdn. Jaga pemakanan tu yg penting, depends bdn masing2

sure..jaga makan bukan sekadar masa b'pantang..seumur hdup dan rajinkan b'senam ☺️

sure u can. i pump my milk too n i lost 13kg.. getting slimmer than bfore. hehe

of course you can

boleh jer... 😚