TTC DPO13 pregnancy test negative

I know.. Im suppose to wait until DPO14 but Im so anxious. My period is still yet to come and Im so curious if this month able to be pregnant when DPO13 pregnancy test come out negative. Can someone give me advice or motivation word?

TTC DPO13 pregnancy test negative
4 Balas

Its okay .jangan putus asa sis. Sampai masa nnti ada rezeki sis. Saya pon every month rasa xsabar nak cek even belum due period. Saya this month cek DPO16 naik very very faint line. After that memang tiap hari nak cek ,then naik double line terang. Ada orang belum delay period da naik double ,ada yg lambat sikit. So just dont give up tau !! Dont stress okayyy.