Miscarriage 10 weeks

I had a miscarriage on 4/4/19 which is my 10 weeks pregnancy. Do i still have a chance to pregnant again? ? share ur story if u have same situation with me.

9 Balas

I miscarriage masa 26th october 2018 then i tak datang period langsung terus i pregnant balik. Sekarang i dah 23 minggu, dont worry okay dear. ♥️ sorry untuk kehilangan awak

5y ago

Tula dear. Doc you cakap macamtu eh? I doc yang check i that time maybe sebab banyak patient so dia tak sempat bagitahu i. I takde tips apa apa pn, that time i berurut 3 hari berturut-turut, sengkak n tungku. Then i consume jamu akak tu jual. That time cuma sedih sangat la lagi sedih that time i selalu mengadu dekat husband i, i sakit pinggang then dia selalu cakap, ada isi tu. I marah gila la. Yela tak expect pregnant. Insyallah ada rezeki untuk u, i doakan 🤲