Details scan max on 26w or 28w?

Hi i did my detailed scan on 20w sadly doc cant confirm the gender yet. I’m planning to do sec time, on which week is advisable? 26w or 28w? Thanks

2 Balas

hi mommy! bergantung pd klinik..sy buat details scan..masa 24w..kt klinik tu max 25w..ada klinik yg max 26w..mmg nmpk gender nya..tp bby sorok plak mukanya..hehehe 😄

Detail scan buat max 25w. Better buat scan biasa. Anytime pun blh. Kalau xnmpak tu sbb baby silang kaki.