Hi Mummies

Hi, i dah 6 minggu tapi xdi i keluar lendir darah mcm period... Apakah tanda itu?

15 Balas

Normal spotting utk early trimester.. Namun sis kena jumpa doctor..tu yg paling penting.. Saya masa 6 weeks ada brown blood tu trus pegi hospital then doc bg ubat Duphaston (ubat kuatkan rahim) darah tu keluar sehingga 9 weeks... Masuk 10 weeks lendir darah brown tu dh takde.. Yg penting kena makan ubat yg diberi doctor dgn wajibnya especially folic asid

4y ago

Amount mcm 2 3 tompok mcmtu sis.. Darah tu keluar ikut pada lendiran kita tu.. Ianya warna brown

klu yg mcm coklT2 tu ..normal...cume kene bnyk rehAt..jgn buat kje berat..in shaa Allah..semua baik2 nti..amiin🤲🏻

Ok sis... 😊 I dari melaka dtg ke JB utk visit family i... Husband yg drive....

4y ago

Sebelum apa2 terjadi yg x diingini..tlg jaga diri...

take rest well sis. dont rush.. relax n pray.. n keep on tell baby be strong

Skrg I 4weeks I sm juga keluar darah so I prg clinic scan I still pregnant

Tapi x berterusan, smlm saja keluar. Tu pun sikit sgt

5y ago

Tq kak.. Risau je smlm...

Better go hospital.might be threatened abortion.

klu spotting berlarutan pegi hsptl ye...

Segera bjumpa doktor sis...

consult doctor