Normal?

I ada batuk yg agak lama tak elok lagi. So doctor dah bagi ubat batuk..bila lepas makan ubat tu, okay sikit tak ada kahak tapi ada batuk tp x ada kahak. Cuma bila beberapa jam lepas makan ubat tu, jadi balik batuk n kahak. Lepas tu normal ke bila kerap batuk, sakit kat bahagian abdomen belah kanan?? Boleh tak ualls suggestkan petua org lama yg boleh hilangkan batuk and kahak??

9 Balas

Orang kata nak cepat reda batuk tu buat air lemon letak madu pastu minum suam2 tu .

5y ago

Dah sis. Tapi kejap jugak okay kahak tu. Lepas tu batuk n berkahak jugak.. 😔😔😔