pregnancy

i am 9 weeks pregnancy right now.. i have a problem no appetite to eat.. all the foods im try.. but just force to eat a little bit only.. does any one feels the same.. what can i do? tq all......

17 Balas

Hi, i'm in my 9 weeks too. Normal sis. dah masuk 9 minggu baru ada morning sickness. Sekarang time siang je memang saya takda selera makan langsung walaupun rasa lapar. Lalu sebelah food memang rasa mual loya, tapi bila malam je terus selera mendadak. Sakit siang tu terus hilang camtu je hehe. Jadi siang, kalau tak lalu makan cuba ambil buah buahan je dan kekacang.

5y ago

betulllllllllll...samaaaa kita😀