pregnancy

i am 9 weeks pregnancy right now.. i have a problem no appetite to eat.. all the foods im try.. but just force to eat a little bit only.. does any one feels the same.. what can i do? tq all......

17 Balas

Same here! Lagi2 time puasa ni kann hm mmg sikit je makan pon kalau berbuka

me too.. 17 weeks already.. still muntah2 n kurang selera..

5y ago

saya sblm ni punya laa selera makan... skrg mula dh x selera..loya n kurang tenaga..huhu

dh 12 minggu langsung x nk mkn nasi.. mkn roti dan mee jer mmpu..

5y ago

in shaa Allah..sementara ja eh kita rasa mcm ni

Saya pon sama. 9 minggu 3 hari. Takde selera makan. Rasa mual je.

5y ago

mmg cmtu kot yee

Me tooo. Tgk mknn pun loya. Gagahkn diri utk baby je.

5y ago

😅😅😂😂

trsmester 1.. hurrm.. me too.. keep strong sis.. ☺

bertabah sis, makan buah. makan roti ke.

5y ago

saya pun tgh try cmtuuu sis....