Kandungan 7 weeks

Hye..nak tye, bru tadi mse sye mndi, ade lendir coklat cmpur putih yg xbrpe pekat colornye ade keluar sikit je..ape mksdnye tu ye? 😅

6 Balas

sama..sya td pagi nk kncing kluar lendir coklat..xdela bnyk..tp perut xsakit..ptg td pn ada kluar lagi..sikit je..mcm keputihan tp warna coklat..risau jgk ni..harap xde apala..sya da 11w

3y ago

iye sis..pgi td sye kuar lendir xbyk pun cm hingus..pstu petang kuat tompok choclt sikit..esok pgi sye bru nak g cek tgok. risaunye la..😅