Lendir berdarah

Ada tak yg awal pregnant dy keluar lendir cmpur darah? lendir berdarah.. Tu sbb ape ye.. Haritu sy lewat priod sehari check positiv.. Hrini ade kluar lendir berdarah. Normal ke? sy baru je 6w...

5 Balas

saya test positive masa 4 minggu. trus pegi klinik sbb demam dan batuk teruk. doctor bgi paracetamol je. lpastu bgi appointment buka buku pink. nurse suruh dtg kalau dh sembuh demam.genap 5 minggu kluar lendir berdarah. mmg trus menangis sbb ada sejarah. 🥹. sya terus bed rest 1 hari. tp lpas tu xda kluar darah lagi. klua sekli tu je. 6w4d berani kan diri gi buat buku pink . doctor scan alhamdulillah bby & heartbeat dh nmpk.

2y ago

dh cuba pergi klinik ke sis?

Sy kluar juga lendir berdarah. Doc tanya time kencing baru keluar ke or dia kluar dari rahim? Sbb doc nak pastikan. Sy ckp tiap kali kencing je kluar. Dekat pad okay takde darah ape pun. So doc bgtau sy mungkin kne kencing kotor. Dh dpt ubat serbuk kne bancuh dgn air minum.. sy minum air kosong banyak everyday tp still kne kencing kotor 😅

nope. kena pi klinik or hospital. selalu lendir berdarah ni bila nak bersalin je 😅 tapi mmg dah confirm pregnant ke?

2y ago

Ok baik.. sy cbe pi check.. Harini pulak kluar spotting coklat.. Doakan bby sy kuat ye..

Ni sy test masa lewat sehari priod.. dah sminggu bru ade kluar lendir berdarah sikit..

Kena cek jugak sy pun mcm tu . Takut rahim tak kuat . Tp cek baby oke alhamdulillah

2y ago

Ikut atas klinik tu jugak klau pndai scan boleh nmpak . Sy hari tu nmpak kantung ja . Klau cek dari bawah mgkin nmpak jelas .