33weeks ada keluar lendir merah

Blh advise sapa yg pernah experience mcm ni..ade keluar lendir merah xbnyk..tpi urine wrna nk orange pekat..xtau urine cmpur darah ke ape..

2 Balas

Sy xde experience mcm tu, cuma rasanya better sis gi hospital asap coz kita xnak anything bad happen to baby n mum..semoga sis n baby baik2 saja..

Kalau keluar lendir dgn darah kena g hospital da sis. Tu salah satu tanda nurse habaq...kdg2 bukak banyak...kdg2 bukak sikit