nak minta pnapat

Hye..mmy smua bleh tnye ke?sya bhenti ambil suntikan dh 1tahun 9bulan knapa ye??blom ada lg ni?sya nak hamil ank ke 2..cuma blom ada rzki..,adakah d sbb kan ksan suntikn sya??sya ambil suntikan dlm masa 3 tahun lbih..,skaran sya dtang bulan pada awal bulan cuma tarih je brlainan..,..

1 Balas

sy haritu suntik dlm masa 1 tahun stgh.. brhenti sbb tk dtg period lpas tu tmbah nk ank lagi.. sy mkan ubt pulihkn hormon dkt farmasi.. allhamdulillah 9 bulan berhenti cucuk perancang terus lekat ank ke 2.. skrg dh 7 weeks..

5y ago

Tq sis untk imfom