suntikan perancang

Nak tanya ada tak sesiapa mcm sya y stop ambil suntikan perancang...saya da ambil 3kali suntikan tapi saya stop ambil sbb hormon jadi x tentu...rambut bnyk gugur...berat bdn naik mendadak wlupun sya xmkn bnyk...skg sya m'rncang sndri je ank sya bru 10bulan skg tkt jga kalau2 mgndung g...boleh kongsi pnglman dgn sya?..

1 Balas

saya pun ambil suntikan perancang sebab x berani rancang sendiri. saya juga pernah ambil pil jasmin selama 5 tahun