Pregnancy

Hye,,,saya mahu kepastian,,sya sudah hamil 5 mnggu,,tp scan msih blom nampak lagi,,mngkin sbb msih bru..mslh sya skrang,,sya msih dtang priod mcm biasa,,tp cek msih juga 2 line...so sya kliru,,sma ada bnda ini normal arau pun tidak??adakh ini tnda hamil luar rahim,ataupun hamil sya tidak mnjadi???

1 Balas

Cik check hamil tu sendiri atau pergi klinik?

5y ago

Cek sndri ada,,,cek klinik pun ada...dktor scan ckap msih blom nmpak lagi...lpas tu sya ada priod,,kluar drh yg wna coklat2...dktor sruh rjuk pkar....