pengalaman injection depo perancang keluarga 😭

maaf gambar kotor sya sndiri pun nak muntah tengok saya sngat risau selepas sya brnak sya ambil suntikan depo perancang tiba tiba keluar mcam ni sya risau sngat (tak berbau/tak bernanah/tak gatal) cuma bau drah je sya tkda rss apa apa sakit ada ke sesiapa yang keluar benda mcm ni selepas kena suntikan depo sya dh dua bulan lebih pkai depo baru first ambil perancang bulan 1 nanti masuk second dose suntik depo please sya perlu tahu sangat2#ingintahu #firstmom

pengalaman injection depo perancang keluarga 😭
1 Balas

better puan g klnik pakar sakit puan..dan berjumpa dgn doc dan check jika ada pape abnormal berlaku dlm bdn..mcm ada cyst ke fibroid ke?? tu lg better..jgn bia2kan k.. jika masih ada keluar lg mcmni nnti letak dkt tisu ke apa ke bwk ke klnik tnjuk dkt doc dgn tnjuk gambar ni sekali tuk rujukan doc apa yg trjadi..... mg dpmudah segalanya..aamiin