priod

morning mmy smua nak tanye boleh ??knapa ye sya bulan ni priod 2 kali mula2..priod 1/11 hingga 3/11,hari ni dtang lagi priod..27/11,ada harapan ke sya untk dpat bby ke 2..?tq..

6 Balas

Normal la tu... Kn awk dh period awl bulan.. Utk period yg seterusnya kene bln yg sama jgk... Kitaran haid 28 Hari je awk

Rasanya kitaran tu normal..awal 1 hari je kan? Biasanya 28 hari period..

Tu bukan dua kali. Satu awal bulan satu akhir bulan.. Lain la kalau tgh bulan

5y ago

Sebab kitaran 28hari sis.. Kiraan kamu dah 28 hari that y period. Saya pun pernah.

sy pn prnh sis sebulan 2x period.. xda mslh tu sis sbb cycle 28hari..

Sbb hormon Kita dah berubah.. mcm emosi jugak.. kadang ok kadang tx..

Saya pernah sis . Akhirnya mengandung juga 😊