8 Minggu Nampak kantung sahaja.

Hye..kandungan saya baru masuk 8 mggu 1 hari,hari ni..tp scan d klinik swasta ..nampak kantung jer.Doc suruh refer ke hosptal utk di cuci...tapi saya masih berharap.Sbb saya tak da sakit apa2..😭😩😩..siapa ada pengalaman 8 mggu ..nampak kantung sahaja?brapa weeks dpat nampak baby & hearbeat..🥺🥺

8 Minggu Nampak kantung sahaja.
97 Balas

Jgn pergi cuci , inshaallah dia masih ada dlm rahim toe .. selagi takk ada rasa sakit dan selagi ✘ ada kuar darah jangan berfikir yang bukan ² .. positive kan diri tauu ☺️ sya dh 8week jugak tapi masih nampak kantung jugak .. nanti dh 10week nanti bru g second scan pulak .. kita sma ² doa okeuyy ..

3y ago

sy scan 8week dh nampak janin dan jantung