nampak kantung je dah 11 weeks 1 day

Sy pegi scan smlm Kat swasta tapi nampak kantung je.ada yang mcm sy ke 11 weeks nampak kantung je...5/8 Ni baru Ada appointment Kat kk..or Sy blh try scan Kat klinik swasta lain?

8 Balas

sis cuba scan melalui bwh. mcm sy pun susah nak nampak sbb bdn berisi perut tebal. klinik swasta sy pergi tu ada scan dari bwh (TVS). bila cuba terus nampak dah baby dgn heartbeat sekali.

Hi sis. Boleh sy tahu lepas kejadian ni? Sbb sy scan 11weeks pun masih kantung lg. Kene tunggu 2minggu lg baru pergi scan. Tapi rasa takut.

2y ago

Awak macam mana after 2weeks tu 🥺 saya sekarang pon tengah mengalami .risau

sama lah dng Sya dah msuk 11 mnggu nmpak kantung je bleeding masih ada kuar...dktor suruh Sya cuci mgkin kantung x mnjadi

Normal je, mungkin baby puan lambat daripada tarikh last period tu 😊 nanti repeat scan insyaAllah nampak

sama lah sis kita saya pun 11w tapi belum nampak heartbeat baby lagi tunggu 2 minggu lagi p scan,..

nak tanya kalau macamni positif ke? sebab saya dah lewat period 14 hari

Hrp ok la sis.sb Ada bleeding sikit2 je.huhu Risau saya

Sy 9w dh nmpk heartbeat sis..