FOLIC ACID

Hyee gud morning momies & bakal momies.. saya nak tanya lah , saya baru ambil folic acid dlm seminggu, then sepatutnya piriod saya dtg pade 24/1..tapi sampai sekarang masih belum dtg, sy dah try upt tp masih 1 line..soalanye adakah tu normal sebagai pengguna folic acid ?? & sape yg pernah mengalami benda mcm ni bolehh share sikit ??

2 Balas

Sekurang kurangye tggu sebulan sis.. setakat seminggu 2 n kdg Tak timbul

tunggu seminggu lagi bru test upt tu .. kdng awal sgt memang negatif ..