MINUM SUSU

Hye..ada tak ibu2 yang kt sini masa dia hamil tak minum susu langsung atau kurang minum susu? Perkembangan Baby ok tak masa dalam kandungan dan selepas bersalin?

1 Balas

Saya xminum susu pn sbb mmg x suka.. ada pn minum 2 3 kali je.. alhamdulillah baby sihat & dh nk habis pantang dh pn..

5y ago

Yeke..alhamdulillah..sb sy pregnant yg kedua ni x suka susu...risau juga..takot sb saya tak minum susu baby sy kecil dalam kandungan..