Perut Mengeras

Hye sy nak tanya. Sy 21 week pregnant mummy. Nak tanya kalau perut mengeras tu biasa kan?! Bukan benda serious kan.

2 Balas

Tgk juge kerap.mengeras jnis yg mcmne.. klu kerap sgt mengeras stiap 5 minit..better sis g hsptl..dktsne nti doc.n.nurse pantau bby nye graph tgk ok ke x bby dkt dlm.tu+ scan

Perut mengeras ni slalunya bila da 3rd trimester. Kalau awal² x pasti sbb ape. Klau risau maybe bole consult further dgn doc.