Juz Tnya

Hye sy dh prggy 27w lbuh.. Smlm sy xdpt nk tdo lena sbb rasa cm gastrik.. Prggy pn Ader ker gastrik.. Sbb kelmarin sy mkn lwat..

6 Balas

Sy 28weeks sakit perut sgt2 kul 3pg kelam kabut ke spital. Mmg ada gastrik time preggy. Lg mudah kita nak kne ms preggy ni. Pg klinik atau hspital nnti doktor akan bg ubat gastrik for preggy women.

Ade..sy kena gastrik teruk dri awal prgnt..pastu msuk 2nd trim kurg sikit..skg 23w start blk sbb suka sgt bertangguh mkn berat lewat,pds ngan masam2..

Ade sis....saya da ujung nie kerap kene...

yes ada semasa hamil pun ada gastrik

Yes sis ade

Minum susu