Juz Bertanya

Hye saya nk tnya.. Sy dh prggy 27w tp doc ckp byi sy dlm keadaan songsang.. Tp doc ckp itu biasa sbb byi akn berpusing semula dlm keadaan normal.. Jd doc tdk sarankan sy untuk pergi mengurut.. Sy risau.. Siapa yg pernah alami mcm sy?

2 Balas

tak payah lah sis...masih awal lagi, tak payah risau...sis baru trimester ke 2....masih banyak masa lagi untuk dia berpusing...kalau sis berurut sekarang pun...dia tetap akan berpusing balik

Klu doc ckp ok knpa nk urut plak..klu 36w masih songsang baru ptut risaukan..sy scan masa 28w kpala baby kat bawah..scan masa 29w atas plak..doc ckp ok je sbb dia msih pusing2..