Sakit pinggang

Hye.. sy dah 27w dan mengalami sakit pinggang yg teruk.. ssh nk tidur..hari2 mesti sakit x pernah hilang.. ada tips tak macam mana nak hilangkan atau kurangkan sakit pinggang. Minum susu dah.. makan ubat calcium pun dah tapi tak kurang pun.. selamat rak kalau makan panadol extend?

1 Balas

Selain panadol biasa takleh makan sis time preggy. Panadol extend tu tinggi dos dia. Apa2 ubat kena refer dgn doc dulu. Baby makin membesar, mmg normal badan kita akan sakit2. Jangan buat kerja berat2. Takpe keep on minum susu + makan kalsium.