Sakit pinggang

Hi mommy semua, sy dh 29 minggu skrg, pinggang makin terasa sakit, sekejap-sekejap kalau duduk di kerusi akan sakit pinggang, bangun dari tidur pun start terasa sakit walaupun dah ubah banyak kali posisi tidur. Macam mana nak kurangkan sakit pinggang waktu hamil? TQ#firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

Saya week 27 pun rasa benda yang sama. Puan boleh kurangkan sakit pinggang dgn minum susu. banyakkan calcium. tak boleh duduk setempat. 5 minit duduk. 5 minit bangun. Kalau statik lagi sakit. bangun tidur tu memang Kena stretching sikit. Kalau tak tak boleh nk jalan elok2 😂