alahan...

Hye semua... Sye bru 20 tahun kandungan dh msuk 11weeks...mcm mne ye kalau sye x de selera makan tpii angin dh msuk kepala... Bila cuba makan dye muntah balik? Dh cuba mkn ubat tahan muntah ape semua msih kurang selera makan...kpd mommies yg dh berpengalaman selalunya dlm brp weeks kandungan tu kita stop alahan ye? Tak lalu dh mcmni hari2?

14 Balas

Buah pun tak boleh masuk ke ? Tembikai ke. Jangan bagi perut kosong. Selalunya hujung 2nd trimester baru oke. Tapi ikut orang juga. Ada yang alahan smpai bersalin.