alahan...

Hye semua... Sye bru 20 tahun kandungan dh msuk 11weeks...mcm mne ye kalau sye x de selera makan tpii angin dh msuk kepala... Bila cuba makan dye muntah balik? Dh cuba mkn ubat tahan muntah ape semua msih kurang selera makan...kpd mommies yg dh berpengalaman selalunya dlm brp weeks kandungan tu kita stop alahan ye? Tak lalu dh mcmni hari2?

14 Balas

Sya smpai 15w barulah ada selera makan dan alahan pun berkurang tapi Skrang dh 39w alahan datang balik tapi kadang2 je

Tukar nasi tu dgn roti..gandum ubi or oat..jmgn lupa mkn buah bnyk kn sikit

Itu lah cabaran mengandung. Semoga tabah & kuat

Depends, tp kena cuba mkn juga utk ckup khasiat