Selalu Lapar

Hye pretty mommys Sy dah 11 weeks dah Tpi selalu perut bunyi.. Ada cdgn tk mommy2 utk snek yg sihat?

7 Balas

Sy suka makan dried fruits. Ada try kacang tp jadi angin sangat and loya. Masa 11w pun loya teruk tp dried fruits mmg best. Sy try mango. Best. Hilang loya. Healthy pun iye.

5y ago

Mango sy kurang skit mommy.. Hehe tk pe lain org lain cita rsa kan.. Mne tahu lepas ni sy suka mngo ke? 😊 Tq for reply

Sy pn mcm tu. Slalu stdby susu, pisang, kekacang or biskut oat utk kudap2 sementara nak tunggu time makan lps kerja..penuh makanan ats meja. Hehehehe

5y ago

Ha ah. Sentiasa ada mknn ats meja.. Smpi kwn offce gelakkan je tiap kali mengunyah.. Hehehe

Makan buah2 dear, normal selalu lapar ni. Kekacang boleh tp jgn byk sgt, takut kulit anak sensitif mcm anak saya

Try buah prune sunsweet atau kekacang badam, gajus, pistachio

5y ago

Good idea 😉 terima kasih.. Favourite sy tu 😆

Makan biskut Jacob.. Standby sokmo dlm beg ..

Buah2, kekacang and cereal bar or 3 in 1

Buah angur , jambu btu , susu , roti