usia 32 week

hye normal x kalau usi 32 week sakit kangkang bila nak berjalan nak angkat kaki sakit sangat terpaksa seret kaki dan jln slow2

3 Balas

mg smuanya baik2 shj dan dpmudahkan urusan puan dr saat hamil hingga melahirkan..Allahuma aamiin.. cer try puan beli maternity belt tuk support belly ..reduce back pain dan memudahkan puan utk bergerak.. ms sy pregnant dlu sy pakai yg ni.. alhamdulillah bila nk jln rs ok..kalau x tu sush nk brjalan

2y ago

sm2 kasih 😉✌🏻

sya hri tue 32weeks mcm nie la 🥲 masuk week ke 35 kurg pulak rasa sakit tue.. dh scan kepala baby mmg ke bawah dh tp sakit kat celah kangkang dh ok.. skg sakit kat tulang pinggang & pelvis je..

samalaa..siksa sangt