Tolong ye .sy first time. 38weeks3days

Hye nak tanya . Sesiapa kat sini pernah tak perut da mengeras tp pergy hospital blm ad bukaan and doc suruh balik dulu. Cuma nak tnya mcm mana nak kurangkan rasa sakit tu ye.

2 Balas

Hari tu saya mcm gtu, 38w perut dah start sakit contraction 15min sekali pg hospital jln x buka lg so blik rumah dlu, dah kat rumah contraction makin kuat pkul 4am contraction dah 5 min sekali trus g hospital.. please monitor contraction ya, kalau dah kerap kena pg hospital

sama,dr 36weeks prut d tegang,mngeras n sakit...dduk pon xselesa sbb skit dkt perut,bwh rusuk.Xbt apepon...juz gosok2 n tahan smpi xrse sakit.Now 38w6d...😅

3y ago

31/mac.... Braxton Hicks kerap tp tanda bersalin yg betul still xde😓