Perut mengeras 34minggu

Salam, nak tanya kenapa perut asyik mengeras ye? Tak sakit cuma susah nak bergerak rasa tegang sangat.. Tu contraction ke? Mcm mana nak tahu kena pergi hospital ye? #pleasehelp #firstbaby #firstmom #ingintahu

2 Balas

Mybe sakit baby makin bsar.. Lau sakit perut sekali ngan pinggang tiap 10 minit or kerap kena pi hosp la

1y ago

sama la,sy 33m 3h..klu buat kerja cm berat sikit perut akn kerap mengeras.kn baring lama baru akn ok....

Sy pun sama mcmtu 34w skrg