Pergerakan baby

Hye nak bertanya sikit mummys2 semua.. Saya preg 33 weeks skrg, 8 months. Tapi baby semakin aktif sampai kdg2 ase macam nak terkeluar dari perut aktifnye.. Adakah ia normal? Org kata makin nak dekat due makin kurang pergerakan.. Tapi baby saya mmg aktif sejak 4 months lagi hingga sekarang..tersaangaaatt laaa aktif.. Macam mana mommys2 semua? Maaf saya tiada pengalaman,baby first..risau je

2 Balas

Sama la. Sy skrg 36w baby aktif sangat2. Suka sgt dia bergerak. Malam lg la aktif tak berhenti dia gerak.

hehehe, bmain sgt baby tu,