Baby kurang aktif

hye, nak tanya normal ke baby 31 weeks kurang aktif macam selalu ? tapi cukup 10 gerakan dalam kul 4 ptg ?

3 Balas

as long cukup 10 okay ja sis. baby saya pun malas nak bergerakk,kena cuit cuit baru dia nak bangun.kdg tu geram jugakk sebelumm pukul 9 tu kemainn dia kick, tepat pukul 9 dia diam 😂 tp kalau sis rasa was was sbb baby kurang gerak, gi klinikk je sis.

selalu nye pkul brpe ckup 10 kick? rasanya okey je kalau tak jauh beza..sy biasa pon dlam pkul 4-6ptg baru ckup 10 kick sbb baby kuat tdo ..tu pon slalu kne kacau bru dia gerak ..

Sebab banyak gerak kot . Saya kick biasa abis pukul 1~3 camtu .. kalau banyak gerak , pukul 4 / 5 baru abis 10