X selera makan

Hye mummy2....ada x mcm saya xdh selera makan.... Kandungan 9week.... Nasi smuaaa x blh mkn.... Smua mknan terasa pahit.... Minum air kosong jkk...apa mknan yg blh buat rasa muntah hilang yh....perut kosong.... Amalkn minum air putih jkk da kenyang tapi badan rasa lemah

12 Balas

Saya pun sama waktu di trimester pertama..cuba makan sedikit untuk tengok tekak boleh terima ke tak..atau boleh consume buah2an atau kurma/madu :)