Hilang selera makan

Hai semua assalammualaikum nak tanya. Sebelum buat upt selera makan ok tau. Lepas je buat upt n result double line terus hilang selera makan. Sekarang da 6week mmg tkdee selera makan ke? Saya tk lalu nk makan nasi, saya rase buah je bole masuk skrg ni. Air kosong pn ble minum saya rase loya. Mcmne nk tmbhkn selera mkn yaaa, kuruss sgt da ni😅

2 Balas

mmg normal tp cuba jugak mkn protein.. telur ke ayam ke bg tenaga kat ibu dan nutrisi kat baby..

normal