Serah Diri

Hye mummy2, due 8/4.. 20/3 sy dh kena serah diri induce ballon sbb gdm on meth.. doa kan yg baik2 buat saya dan baby mummy2🤲🏻

13 Balas

alhamdulillah, setelah doc & pakar tak putus semangat utk saya bersalin czer, dan atas kehendak saya dan suami nak lagi bersalin normal. Sy telah selamat tempuh perjuangan kali kedua bersalin normal. selepas anak sulong meninggal dunia selepas 6jam deliver.. Saya dan baby dalam keadaan baik, terima kasih atas doa kalian semoga allah kurniakan kebaikan buat kalian dunia dan akhirat, aamiin

Bestnya dah dpt tarikh. sy due 2/4. Gdm dc. bby scan 36w dah 3kg. hari2 tnggu tanda. doct bgtau repeat scan 39w bru decide normal or czer. semoga dipermudahkan urusan bersalin n selamat keduanya.

1y ago

Sya pun sis GDM on insulin , last scan doc pakar KK 8hb lepas ni berat baby 2,4kg normal smua alhamdulillah ,skrng sy dah 36w 1d , 22hb ni jmpa doc hospital pulak mcm mana keputusan nnti bersalin normal atau caesar lg, smoga dipermudahkan urusan kita sis dn baby sentiasa sihat dn normal aminn

due 11.4 ..sama macam saya 20hb ni kne serah diri untuk bersalin ..tiada sebarang pnyakit..tapi baby kecik..doa kn sye dn bby slmt ye..sye doa kn sis n bby slmt n dipermudahkan nt aminn..

1y ago

smga dipermudahkn urusan sis dn bby

aminnnn Semoga dipermudahkan.. kite beza bape hari jee lahh.. saye due 6/4 tapi kene serah diri 22/3.. start induce 23/3 sebb gdm on meth jugak. doakan saye ngn baby jugak yerr 💞🍇🦄

Sya pula sma sis due 16hb 4 ,tpi xtau serah diri bila tggu jawapan doc plat hospital 22hb 3 ni lah mcm mana ,bersalin brpa wekk, skrng sy dh 36w 1d

1y ago

Aminn insya Allah . Sis pun sama ye 🤲🏻🤍

semoga dipermudah kan sis..begitu juga ibu ibu dalam ne..semoga kita semua dipermudah kan juga Amen🤲

1y ago

iya sis Amen🤲

anak ke berapa sis? semoga di mudahkan urusan.

semoga semua urusan mommy dipermudahkan 🤍

semoga d permudahkan urusan awak bersalin

1y ago

aamiin ya mujib.. terima kasih sis.. moga allah balas doa sis dgn kebaikan.. 🤲🏻

Semoga urusan bersalin sis dipermudahkan